Current position:  Home > Default > MOVED: diamond plus vcore problem

MOVED: diamond plus vcore problem

Time:October 11
Advertisement
This topic has been moved to Overclockers & Modding Corner.
https://forum-en.msi.com/index.php?topic=98428.0
Advertisement
Hello !!
There is an Option in Bios in Cell Menu called  "Extra CPU voltage" you can raise it with the +/- keys.
This guide is also good getting into the basics with this Board:
http://www.msi.com.tw/html/service/techexpress/mainboard/7220/page1.htm
Greetz

Diamond plus vcore problem

2015-10-11

hey guys, just purchased this board (see topic) and tried to overclock my 3200+ amd venice core. For some reason i cant get the voltage to go any higher than 1.45 in the bios (or elsewhere), no other options in the menu are selectable, only 1.450 and

MOVED: 890GXM-G65 vcore problems

-0001-11-30

This topic has been moved to Off-Topic Technical. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=142819.0Here are my screenshots: Im sorry but I made a mistake.  Before I use the Control Center my Ram speed is around 1666 instead of 1706.  I get 1706 after

Purchased a new Apple TV and the remote double clicks each time I press the button. It worked fine during set up and for the first two days.  I have since moved it and this problem started. Restarted,reset,unplugged,change remotes, no change.Help please.

2015-10-11

Purchased a new Apple TV and the remote double clicks each time I press the button. It worked fine during set up and for the first two days.  I have since moved it and this problem started. Restarted,reset,unplugged,changed remotes, no change. Latest

MOVED: MSI diamond plus FSB problem

2015-10-11

This topic has been moved to Overclockers & Modding Corner. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=94322.0You might get a better responce when you post in the correct area. The Via guys could not give a care about an NVidia board you know. LOL Besi

MOVED: Diamond Plus - problems with the windows clock anyone?

-0001-11-30

This topic has been moved to AMD64 nVidia Based board. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=94558.0By default Windows will Sychronise the clock once e week. Windows might think that you are in a different timezone..... If it was CMOS related, the

MOVED: Diamond memory problem

-0001-11-30

This topic has been moved to AMD64 nVidia Based board. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=98701.0Hi Hans Sorry for posting in worng section  Psu is Seasonic S12 600 85% efficiency on the 12V rail comes very highly rated. System worked fine for

MOVED: MSI K8N Diamond SLi boot problem

-0001-11-30

This topic has been moved to AMD64 nVidia Based board. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=96886.0Quote from: Sealance on 14-May-06, 22:30:32 We had a unit do the same thing that you are talking about here. I found after two days of test that it

MOVED: P55M-GD45 Vcore Voltage Help

-0001-11-30

This topic has been moved to Overclockers & Modding Corner. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=142727.0Quote I honestly wish the mobo had manual vcore control. Well, it does.  You said so yourself: Quote "Cpu Voltage" it is either Auto

MOVED: P45 Platinum Vcore and SpeedStep issues

-0001-11-30

This topic has been moved to Overclockers & Modding Corner. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=121905.0Quote I'm fully aware of the difference on EIST and C1E. Quote The issue I had with EIST was that I had to clear CMOS in order to actually ge

K8N Diamond Plus BIOS problems

-0001-11-30

Hi , just replaced my lanpartyUT sli-dr expert with K8N Diamond Plus mobo and having problems allready :D Just finished overclocking and now running at (250 x 11 x 800mhz x 1.300v+0.2v x dram/fsb 1/1 x 2.80v) Memory timings --> (3,7,14,3,2,8,2,2,1,3,

P7N Diamond NB GTLref problems

-0001-11-30

Has anyone else had trouble setting the NB GTLref on the P7N Diamond? Earlier I read through Yuri's rather useful post, which can be found here, and tried to set my GTLrefs according. On the upside, after setting my CPU GTLref I can just about boot w

VCORE PROBLEMS WITH MSI P35 NEO F

2015-10-11

To see if I can help or at least explain what's happening, buy a MSI P35 NEO F for using a quad, the topic is as follows handling vcore is rare First thing I can not put less voltage that the cpu brings default, second what happens next if bios setti

MOVED: MSI vr330x vga problem

2015-10-11

This topic has been moved to MSI Notebook. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=144982.0Hi again, Have you tried updating to Win XP Service Pack 1 yet? Else, you may want to try this weird method as some gave a shot and the problem's solved, but

NX8600GTS - Diamond Plus HDMI Problem

2015-10-11

I have this new video card and am trying to connect a single display via HDMI only.  I do not wish to use DVI.  I'm having difficulity in setting this up properly.  I need help.  So far the only way I can get this to work is using Dual Display option

Moving to EclipseLink (SessionCustomizer problem)

2015-10-11

Hi, I moved from Toplink Essentials to EclipseLink with Tomcat 6.0.18 and have this problem: I created two web applications both uses EclipseLink. Due to using non-jta-datasources I created in both applications JPAEclipseLinkSessionCustomizer as show

MOVED: [Athlon64] Annoying little problem! PLease help

2015-10-11

This topic has been moved to Operating Systems. [Athlon64] Annoying little problem! PLease helpHi Ben. Thank you very much vor your replay but I still can get it Here the code on testAlphaChannels sourceImage, cNewWidth, cNewHeight, pRects cSourceAlp

Moving Projects; Duplicating Events- Problem

-0001-11-30

Hi, I know that I can copy events and projects from an internal drive to external storage device by dragging them to the connected drive; moving them by holding down the command key while dragging. The problem I'm having is that events that are refer

Processor temperature and vcore problem(865GVM-3V)

-0001-11-30

Hello When I start the 3D game the vcore voltage from 1.44V fall to 1.36V, and the system after some minutes reboot. Once after reboot, windows automatically shuted down, because the processor temperature was abnormal. After this error the CPU temper

Exchange 2010 - missing mails moved by rules / strange problem

-0001-11-30

Hello, one of our users has a pretty strange problem. First of all, he has 12 rules (11 server-sided plus default for removing categories) and a HUGE folder-tree for about 1.5 years. His tree looks like: Inbox -A --1 --2 ---a ---b --3 Newsletter --4